Leshimi i Kartave

PayLink ofron për të gjitha institucionet financiare lëshimin e kartës në cdo moment dhe me shpejtësi të lartë.

Pranimi i Kartave

Skema e pranimit te kartes lokale ju jep mundesi te pafundme per te rritur shitjet tuaja!

Personalizimi i Kartave

Ju ofrojme nivelin më te lartë në industrinë e shërbimeve të personalizimit në një mjedis të sigurt dhe të certifikuar.